jakkaran uusi ilme

Ihanaa syyskuun päivää kaikille!

Syyskuu on kohta ohi ja pian alkavat vuoden viimeiset kuukaudet. Upeat syyskelit ovat vihdoin saapuneet ja onkin ollut ihana käydä lenkillä koiran kanssa auringon vielä lämmittäessä. Toivottavasti nämä kelit jatkuvat!

Itselle iski tässä pari päivää sitten taas tekemisen meininki ja halusin jotain piristävää ja uutta olohuoneeseen. Ja koska rakastan kierrättämistä, mietin ensin mitä meiltä löytyy ja mitä voisi tuunata. Parvekkeeltä löytyi tämä Ikean Bekväm-jakkara, joka on aiemmin toiminut aiemmissa remonteissa apurina, kuten maalitahroista huomaa. Muistin myös, että meillä on Tikkurilan Helmi kalustemaalia vielä jäljellä, joten ei muuta kuin hommiin!


Pidän valtavasti jakkaran yksinkertaisesta mallista. Sitä on hirveän helppo tuunata itse, kuten googlesta voi katsella. Itse päädyin valkoiseen, koska halusin jotain raikasta ja vaaleaa enkä halunnut sotkea olohuoneen värimaailmaa. Ja valkoinen erottuu mukavasti tummasta lattiasta ja beigestä seinästä. Ja mikä tietysti parasta, sitä löytyi valmiiksi :)


Kolmen maalikerran jälkeen jakkara oli kuin uusi ja sopii loistavasti uudelle paikalleen.





Itse olen lopputulokseen hurjan tyytyväinen ja jakkaraan voi myöhemmin lisätä vaikka toista väriä. Projektiin ei mennyt yhtään rahaa, kaikki tarvikkeet löytyi kotoa. Huonekalujen tuunaus on hauska harrastus, jossa näkee oman käden jäljen ja jossa voi haastaa itseään yhä vaikeampiin töihin. Tämä oli helppo ja nopea työ, mutta piristää tilaa kivasti!

Kommentit

Suositut tekstit