nopeat tyynynpäälliset

Heippa!

Olen jo aiemmissa postauksissa varmasti kertonut, kuinka paljon rakastan sisustustyynyjä sohvilla ja sängyillä. Välillä niitä saa olla paljon, välillä riittää vain muutama. Meillä niitä löytyy olohuoneesta, makuuhuoneesta, parvekkeen divaanilta ja jopa työhuoneestakin. Ja varastosta löytyy lisää. Vaikka kuinka yritän tolkuttaa itselle, että niitä ei tarvita enää yhtään lisää, aina niitä jotenkin kummasti ilmestyy meille :)

Päätin keväällä laittaa meille vaalean sisustuksen makuuhuoneeseen, talven jäljiltä sitä kaipaa valoa ja raikkautta. Ehkä myös hieman uhkarohkea päätös tietäen, että Toivo makoilee meidän sängyllä paljon ja tuo mukanaan hiekkaa ja muuta roskaa ulkoa. Onneksi kaikki petivaatteet on puuvillaa ja helposti pestävissä. 

Kumma kyllä vaaleita koristetyynynpäällisiä meiltä ei juurikaan löydy (kaikkia muita värejä kylläkin), joten niitä piti lähteä etsimään. Vastaan ei tullut sellaisia kuin halusin, joten päädyin tekemään itse. Ostin ikeasta Loppstarr-huopakynät, paketissa on kuusi eriväristä kynää ja ne maksoivat 1,99€. Ostin myös kaksi valkoista Gurli- tyynynpäällistä hintaan 2,99€ kpl. Tyynyliinat ovat puuvillaa, joten kynät tarttuvat siihen ongelmitta.



Silitin tyynyliinat ensin, niihin on helpompi piirtää, kun eivät ole niin hurjan ryppyiset. Sitten ei muuta kuin antaa mielikuvituksen lentää :) Itse tein toiseen tyynyliinaan pisteitä ja toiseen kalanruotokuvion.




Lopuksi silitin tyynyliinat uudestaan, jotta väri tarttuu hyvin. Ja valmista tuli!







Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit