seinälle seuraa

Helteistä torstaiaamua!

Kylläpä ovat säät hellineet meitä kunnolla viime aikoina! Tekisi hirveästi mieli vain nauttia kelistä ja vaikka löhötä parvekkeella, mutta paljon on vielä tekemistä, sillä tänään olemme lähdössä ajelemaan kohti Kokkolaa Juhan siskon häihin ja ensi viikolla lähdemme kauan odottamallemme road trip- reissulle Kaliforniaan. Sinne onkin ennustettu ihan huikeita lämpötiloja, ihan hyvä, että iho ehtii jo täällä tottua kuumuuteen :)

Tein ihan mielettömän löydön tässä yksi päivä. Kiertelin Kampissa ja eksyin Tigerin myymälään. Siellä on kyllä kaikkea hauskaa tavaraa ja tällä kertaa silmiini osui ihana peili. Hintakaan ei päätä huimannut, peili maksoi hurjat 6 euroa! Päätin kuitenkin miettiä sitä vielä ja illalla kotona tulin katumapäälle, kun en peiliä ostanut ja niin Juha sai napata sen mukaan seuraavana päivänä töistä tullessaan :)

Peili sopii meidän ruokapöydän yläpuolelle todella kivasti ja näyttää hauskalta meidän leoparditapetin kanssa. Peili on samalla ihanan yksinkertainen ja samalla näyttävä ja kiva katseenvangitsija valkoisella seinällä.











Nyt täytyy lähteä jatkamaan pakkaamista, ihanaa päivää kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit