vanha uusi rahi

Moikka!

Näin se on saatu heinäkuukin käyntiin, tällä hetkellä aika sateisissa merkeissä kylläkin. Ensi viikoksi on luvattu jälleen kaunista ilmaa, toivotaan parasta.
Itsellä täällä projektit jatkuvat, tällä kertaa työn alle joutui meidän olohuoneen rahi. Aiempi rahi pääsi parvekkeelle ja Tammiston Kontista löytyikin tilalle uusi rahi. Ihastuin rahissa sen sirouteen, se ei vie paljoa tilaa ja on helposti siirrettävissä. Myös alkuperäinen kangas oli jotenkin hurjan sievä ja herttainen. Se on selkeästi haalistunut ajan myötä, mutta se puolestaan luo omaa viehätystään. Eikä hurja 10 euron hintalappukaan yhtään haitannut :)







Kankaasta tulee mieleen vanhat englantilaiset tapetit. Olisikin hauska tietää, mikä rahin tarina on. Harmitukseksi kangas repeytyi ja päätin vaihtaa tilalle uuden. Säästin kuitenkin vanhan kankaan, ehkä se pääsee uusiokäyttöön johonkin :)





Otin jalat pois ja irrotin vanhat niitit pois, joita olikin aikamoinen kasa. Ainakin sai kädet kyytiä, niitit olivat todella tiukassa kiinni. Sisällä ollut vanu oli hyvässä kunnossa, joten päätin jättää sen uuden kankaan alle.


Valitsin uudeksi kankaaksi Ikean Sofia-kankaan. Se oli hetkellisesti ehtinyt loppua, mutta ilokseni Ikean löytönurkasta löytyi neljällä eurolla pussi, jossa oli kaksi erikokoista palaa. 
Tykkään kankaasta todella paljon, vaikka joskus olisikin ihana löytää uusi kukkakuosi rahiin. 






Rahista tuli mielestäni todella hauska ja raitakuosi piristääkin olohuonetta kivasti. Kokonaisuudessaan uudelle rahille tuli hintaa 14€, mutta parhainta oli taas päästä tekemään itse :)

Ihanaa keskiviikkoa!

Kommentit

  1. Olipa se vanha kangas kaunis! Mutta niin on kyllä uusikin. Tuli oikein nätti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vanha kangas oli kyllä ihan mielettömän kaunis, pakko keksiä sille jokin uusiokäyttö :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit