Ikean uusi kuvasto on täällä

Huomenta!

Täällä taas näppäimistön ääressä, jet lagista toipuneena ;) Reissu Jenkkeihin tuli tehtyä, oli aivan mieletön reissu, teen siitä oman postauksen, kunhan pääsen kuvien kimppuun. Niitä tuli otettua lähes 1600, joten ihan jokaista en ala tänne latailemaan :) 
En kyllä muistanut, kuinka pahasti tuo aikaero voikaan vaikuttaa. Nyt vasta alkaa rytmi palailemaan normaaliksi, vaikka ollaan oltu kotona jo kohta kaksi viikkoa. 

Helteet ovat pikkuhiljaa väistyneet ja syksyä alkaa olemaan pikkuhiljaa ilmassa. Koulut ovat alkaneet ja kesälomalaiset palanneet töihin. Itse en ainakaan helteiden aikana jaksanut kummempia kotona tehdä, joten nyt onkin ihana alkaa miettimään syysjuttuja. Suuria muutoksia meille tuskin tulee, mutta aina on kiva katsella uusia sisustusideoita. 

Ikea julkaisi uuden kuvastonsa nyt elokuussa ja pitihän se samalla nappaa matkaan, kun pyörähdin Ikeassa. 





Ikea täytti heinäkuun 28. päivä 75 vuotta, jonka kunniaksi vanhat Ikea klassikot kerättiin yhteen omaksi mallistokseen. Gratulera-erikoismallistoa lanseerataan pitkin syksyä jouluun asti. Omaan silmään mallistosta osuivat Bjurån-tuoli sekä Gagnet-rottinkituoli. Olen myös vuosia haaveillut keltaisesta Strandmon-nojatuolista ja nyt tuolia löytyy erikoismallistosta turkoosilla sametilla.

Yhtenä uutuutena on myös toinen erikoismallisto Sammanhang. Mallisto sisältää erilaisia ja erikokoisia esineitä ja kalusteita, joissa voi säilyttää ja esitellä rakkaimpia tavaroitaan. Yksi mielenkiintoisista kalusteista sarjassa on korkkipintainen kaappi, jonka on suunnitellut suomalainen Hanna-Kaarina Heikkilä. 

Kaikkea kivaa ja uutta sitä kyllä löytäsi, mutta ensin pitäisi osasta vanhasta raaskia luopua, kun tilatkaan ei meinaa riittää :) Kenties kirppari kutsuu taas?

Ihanaa tiistaita <3



Kommentit

Suositut tekstit