uutta pintaa uudelle hyllylle

Aurinkoista keskiviikkoaamua!

Jaahas, tulipa taas tehtyä löytö Tori.fi:stä. En edes tiennyt, että tarvitsisimme kulmahyllyä, mutta hylly tuli vastaan, kun selailin Annetaan-osiota. Otin yhteyttä myyjään ja jo samana iltana kävimme hakemassa hyllyn pois. 

Kulmahylly on Ikean Heri-hylly, mutta itse en yhtään muista milloin hylly olisi ollut myynnissä vaikka Ikeassa tuleekin käytyä aika usein ;) Jos joku osaa vinkata siitä lisätietoa, olisi tosi kiva.

Hylly on täyttä puuta ja painaa todella paljon. Hylly oli hyvässä ja siistissä kunnossa, mutta päätin maalata sen silti valkoiseksi, niin sopii meidän sisustukseen paremmin.













Hylly vaati kolme kerrosta maalia ja siitä tulikin todella hieno. Ja kuinka kivasti se sulautuu tuohon kulmaan. Hyllyssä on myös todella hyvin säilytystilaa, mikä on tosi kiva, sillä olen haalinut kesällä paljon kirjoja kirppiksiltä ja olohuoneen kirjahyllyt alkavat olla tupaten täynnä :)

Hyllylle ei paljon hintaa tullut, sillä se oli tosiaan ilmainen ja tarvikkeet tuunaukseen löytyivät kotoa. Ainoa menoerä oli auton polttoaine ;) 

Ihanaa päivää kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit