koristelun aika

Moikka!

Tässä itsenäisyyspäivän kynnyksellä on ihana alkaa etsimään joulukoristeita ja valmistautua joulun odotukseen. Kävin viime viikolla Kontissa taas kiertelemässä ja mukaan tarttui kahdeksan eriväristä ja -kokoista joulupalloa hyvään kahden euron hintaan. Päädyin valitsemaan sinisiä, vihreitä ja pinkkejä palloja.




Eikös olekin nätit värit? ;) Halusin jotakin erilaista, yleensä meillä on joulun värit olleet punainen, valkoinen ja kulta. Nämä värit jotenkin vain pongahtivat esiin, etenkin tuo pinkki. Pallot eivät kuitenkaan päätyneet kuuseen vaan ikkunaan roikkumaan. 








Kuvia ottaessa oli todella huono valo, mutta ehkä näistä kuvista näkee kuitenkin, miten kivoilta ne näyttävät. Meillä oli entuudestaan kultaisia palloja, joita lisäsin värikkäiden pallojen rinnalle.

Löysin Jyskistä hauskan vihreän tyynynpäällisen, joka tietysti lähti matkaan. Kivasti sopii tuon violetin tyynyn kanssa :)






Kävin viime viikolla myös Juhan äidin kanssa ihastelemassa Stockmannilla joulukoristeita. Kaikkea ihanaa oli taas tarjolla ja olisi ollut kiva ostaa monia erilaisia koristeita. Tällä kertaa mukaan lähti ainoastaan yksi kauris-koriste, joka oli niin nätti, että sitä ei voinut olla ostamatta. Kauris on muovia, mutta näyttää ihan lasilta. Irrotin kauriista ripustuslenksun ja laitoin sen vaan meidän sivupöydälle tuikkujen viereen. Että on nätti!






Mukana somistamassa myös Toivo <3

Ihanaa itsenäisyyspäivän odotusta!

Kommentit

Suositut tekstit