ihana kihlasormukseni!

Kuuden ja puolen vuoden yhdessäolon jälkeen päätimme Juhan kanssa mennä kihloihin. Olemme puhuneet kihloista ja naimisiinmenosta useampaan otteeseen vuosien aikana, mutta nyt päätimme ottaa sen seuraavan askeleen. Kosinta ei ollut mistään romanttisesta elokuvasta, pikemminkin keskustelun yhteinen päätös :) 

Päätös kihloihin menosta tuntui samaan aikaan oikealta ja jännittävältä. Se on kuitenkin iso päätös. Aika nopeasti kuitenkin tiesin kun tavattiin Juhan kanssa, että tässä taitaa olla se toinen puolikas. Meillä mahtuu kuuteen ja puoleen vuoteen niin hyviä kuin vähän rosoisempia aikoja, mutta kaikesta ollaan yhdessä selvitty. 

Saatiin hommattua sormukset viime viikonloppuna. Olin ehtinyt jo vähän katsella, minkälaisia sormuksia oli tarjolla ja omaa silmää eniten miellytti kauniit, mutta yksinkertaiset rivisormukset. Päädyimme sormusostoksille Malmin Korupajaan, olimme molemmat löytäneet suosikkimme heidän valikoimastaan.
Korupajalla olikin aikamoinen kuhina, mutta saimme silti hyvää palvelua. Juha löysi mieleisensä sormuksen nopeasti, Volcano-mallistosta löytyi mustaksi rodinoitu hopeasormus. Sormusta on saatavilla myös valkokultaisena, jota myös mietimme, mutta päädyimme nyt hopeiseen. 

Oma sormukseni löytyi myös varsin nopeasti, olin ihastunut Korupajan Heartling-mallistoon. Olin alunperin katsellut kapeampaa sormusta, mutta lopulta päädyin aavistuksen paksumpaan malliin. Sormuksessa on hauskana yksityiskohtana istutuskohtien muotoilu sydämen muotoisiksi. 

Molemmille löytyi siis sormukset ja vieläpä oikeata kokoa, vaikka kuulemma suurin osa mallistosta oli Häämessuilla Kaapelitehtaalla. Oli kyllä mieletön tunne olla valitsemassa omaa kihlasormusta, kädet tärisi ja oli jotenkin todella aikuismainen olo :) 

Kotona iltasella omassa rauhassa laitettiin sormukset sormiin ja juhlistettiin katsomalla Netflixiä ja viemällä Toivo iltalenkille :) Päätettiin, että juhlistetaan kihlausta myöhemmin sukulaisten kanssa kakkukahvien merkeissä.









Huomasin, kun otin näitä kuvia, että olisipa ollut kiva saada myös Juhan sormus kuviin, mutta hän oli ehtinyt lähteä töihin. Lisään sen vielä jossain vaiheessa :)

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit