tyynyn ostolakkoon!

Vaikka joulukuussa on ihana tunnelmoida ja koristella kotia joulukuntoon, ainakin omasta mielestä uuden vuoden jälkeen on kiva korjata koristeet talteen ja alkaa odottamaan kevään tuloa. Yleensä tapanani onkin vaihtaa verhot ja sohvatyynyt joulun jälkeen, mutta tänä vuonna verhot saivat pysyä, vaihdoin vain muutaman koristetyynynpäällisen piristääkseni olohuoneen ilmettä.

Jos olet lukenut aiempia tekstejäni, tiedät, että koristetyynynpäälliset ovat yksi heikkouksiani. Niitä tulee ostettua ja tehtyä itse ihan liikaa. Mutta tänä keväänä aion pysyä lujana, enkä aio ostaa uusia. Okei, yhden olen ehtinyt ostaa, mutta ostot jää siihen. Laatikot notkuu valmiiksi jokaista väriä, joten uusia ei tarvita. Aion yrittää tosissani pysyä tässä päätöksessä, joten toivottakaa onnea :)













Pidän itse valtavasti olohuoneemme ilmeestä tällä hetkellä. Huone onkin nähnyt monenmoista sisustusta, mutta tämä on istuu omaan makuun todella hyvin ja sitä on helppo muokata, jos haluaa jotain uutta. Kasveja ei tällä hetkellä ole, ne ovat nauttimassa omasta kasvilampusta työhuoneessa :) 

Ihanaa uuden vuoden alkua kaikille!


Kommentit

Suositut tekstit