kesä parvekkeella

Ihanaa torstaita!

Tämä postaus olisi pitänyt tehdä jo toukokuussa, kun helteet saapuivat, mutta jostain syystä parvekkeella tuli vietettyä paljon aikaa, liekö upeilla keleillä ollut osuutta asiaan ;)
Saatiin parveke kesäkuntoon juuri kun ilmat näyttivät parastaan ja siitä tulikin nopeasti mieluisa illanviettopaikka. Mietittiin uuden sohvan ostamista ja katseltiin huonekaluja myös Torista, mutta päätettiin uusiokäyttää vanhaa divaania. Divaani on ostettu Ikeasta useampi vuosi sitten, mutta on yhä tosi hyvässä kunnossa. Jotta saatiin vähän lisää istumatilaa, otin olohuoneesta meidän rahin ja nyt meillä on eräänlainen diy-kulmasohva partsilla.




Uusia juttuja ei juurikaan ostettu, ainoastaan Ikeasta Dagrun- verhot, joita lyhensin sekä Smånate-tyynynpäälliset, jotka poistuvat mallistosta ja olivat alennuksessa. Lintuhäkki on saatu äidiltä ja jukkapalmun pöytä on ollut aiemmin meillä olohuoneessa ja eteisessä, mutta näköjään löysi oman paikkansa vasta parvekkeelta :)




Seinäkoristeen olen tehnyt itse vanhoista matonkuteista, siitä pääset lukemaan tästä. 



















Kyllä, muutama eläinkin on eksynyt mukaan. Siilit ovat varsin iäkkäitä ja menettänyt muutaman piikin matkan varrelta, toinen on lapsuudenkodista ja toisen olen ostanut meidän edelliseen kotiin. Pienet heinäpossut ovat Tigerista, löytyivät yhteensä 2 eurolla! Liian söpöjä, että olisin jättänyt ottamatta :) Ja pienet hiiret ovat äidin käsialaa.

Parvekkeesta on tullut kyllä näin kesäaikaan yksi ylimääräinen huone. Lasituksen ansiosta siellä voi olla vaikka sadekelillä kietoutuneena vilttiin eikä tarvitse pelätä, että kaikki kastuu. Mutta parasta on istahtaa kauniina kesäiltana ja vain nauttia olosta :)


Kommentit

Suositut tekstit